'Snel witte rook uit Manchester: Tottenham-ster verkast voor 57 miljoen euro'

'Snel witte rook uit Manchester: Tottenham-ster verkast voor 57 miljoen euro'

13-07-2017 15:20
30

Manchester City staat op het punt om zich te versterken met Kyle Walker. The Citizens zijn er met Tottenham Hotspur bijna uit. Dat meldt The Telegraph donderdag. Walker gaat City een kleine 60 miljoen euro kosten. 

De club van manager Pep Guardiola meldde zich weken geleden al bij Spurs. De nummer twee van het afgelopen seizoen was toen duidelijk: Walker (27) moest minimaal 57 miljoen euro opleveren. Aanvankelijk wilde City niet verder gaan dan 47 miljoen voor de international, maar nu Dani Alves niet naar Manchester komt - de Braziliaan koos voor Paris Saint-Germain - wordt het aanbod vanuit het Etihad Stadium verhoogd. 

The Telegraph verwacht dat Spurs en City binnen enkele dagen met witte rook komen. Het wordt een drukke periode voor The Citizens, die volgens Sky Sports ook dichtbij de komst van Benjamin Mendy zijn. De AS Monaco-back kost tussen de 30 en 40 miljoen euro. Mendy wordt al weken aan City gelinkt. Monaco trok in de persoon van Terence Kongolo inmiddels al een nieuwe linksback aan. 

Op Instagram hint Mendy duidelijk naar een transfer richting de Premier League. Hij is te zien in een broek met daarop de Engelse vlag. 'See you soon', luidt het bijschrift. 

 

See you soon #BM23

Een bericht gedeeld door Benjamin Mendy (@benmendy23) op