'Atlético en United in felle strijd verwikkeld om volgende Anderlecht-parel'

'Atlético en United in felle strijd verwikkeld om volgende Anderlecht-parel'

14-07-2017 09:18
6

Atlético Madrid en Manchester United zijn in een felle strijd verwikkeld om Leander Dendoncker. Anderlecht had goede hoop de 22-jarige Belg te kunnen behouden, maar moet nu toch vrezen voor een snel vertrek.

Manchester United volgt de ontwikkeling van Dendoncker al langere tijd nauwlettend. Manager José Mourinho is onder de indruk van de middenvelder en wil hem graag aantrekken. Volgens Het Nieuwsblad wil Atlético The Red Devils echter de loef afsteken door razendsnel te handelen.

De Madrileense club kan door het transferverbod geen nieuwe spelers inschrijven, maar heeft een andere constructie in gedachten. Het haalde onlangs Vitolo weg bij Sevilla en leende hem tot januari uit aan Las Palmas. Op diezelfde manier moet ook Dendoncker worden vastgelegd.

Aan welke club Dendoncker verhuurd moet worden, is niet bekend. De Belgisch international was afgelopen seizoen goed voor vijf goals in veertig competitieoptredens. Anderlecht zag eerder deze zomer al Youri Tielemans naar AS Monaco vertrekken.