'De Boer en Crystal Palace geven gas voor Cillessen en noteren naam Zoet'

'De Boer en Crystal Palace geven gas voor Cillessen en noteren naam Zoet'

14-07-2017 15:31
9

Crystal Palace schakelt naar de volgende versnelling voor de komst van Jasper Cillessen. De Engelse werkgever van manager Frank de Boer heeft de gesprekken met FC Barcelona geopend.

Althans, dat meldt The Daily Mail. De Boer verloor deze zomer Steve Mandanda aan Olympique Marseille en is op zoek naar een concurrent voor doelman Wayne Hennesey. Hij was afgelopen seizoen de nummer één van Sam Allardyce, de voorganger van De Boer.

Wedden

Meer odds

De belangrijkste kandidaat op Selhurst Park lijkt Cillessen. Crystal Palace wil de 28-jarige doelman huren van FC Barcelona. Het zou gaan om een huurperiode van één seizoen, inclusief optie tot koop. Het is onduidelijk of Barça bereid is om de tweede doelman te laten gaan. De Boer werkte in het verleden met Cillessen samen bij Ajax.

Cillessen is volgens The Daily Mail niet de enige Nederlandse sluitpost op het lijstje van Crystal Palace. Ook Jeroen Zoet (PSV) kan rekenen op interesse. In de tussentijd zijn ook Bruno Martins Indi FC Porto) en Jaïro Riedewald (Ajax) op weg naar de Premier League-club.