Sparta gaat voor stuntje zorgen met speler van Real Madrid: Tussenstation

Sparta gaat voor stuntje zorgen met speler van Real Madrid: "Tussenstation"

15-07-2017 22:40
10

De Belgische doelman Alex Craninx staat op het punt om naar Sparta te verkassen. De keeper van het tweede elftal van Real Madrid vertelt dat zaterdag in Het Nieuwsblad. 

Craninx traint nu al een week mee bij Sparta. Hij krijgt het volle vertrouwen van trainer Alex Pastoor. "Hij belde me en vertelde me dat hij vertrouwen in mij had, dat hij wilde dat ik een contract zou tekenen bij Sparta. Volgens hem zou een overstap naar de Eredivisie een grote stap zijn in mijn carrière en om te kunnen groeien. Het zou een goed tussenstation zijn om later de overstap naar een grotere ploeg te kunnen maken. Pastoor zei tegen me dat Sparta me daarbij kan helpen", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Wedden

Meer odds

Het was even wennen aan het trainingsritme in Nederland. "Want dat is heel anders dan in Spanje. Ik heb mijn hele leven in Spanje gewoond. In Nederland begint alles veel eerder, maar de dag eindigt ook eerder. Het zijn dingen waar ik me makkelijk aan kan aanpassen. Ik kom hier om te werken, te trainen en zoveel mogelijk minuten te maken."

"Sparta is een bescheiden, familiaire club. Ik ben deze week door iedereen geholpen met alles. Ik ben blij dat Sparta me de mogelijkheid wil geven om te kunnen concurreren en spelen op het hoogste niveau. Ik zie dat als een mooie kans."