'Fake news' over gewilde Oranje-verdediger: 'Jullie horen het zodra er nieuws is'

'Fake news' over gewilde Oranje-verdediger: 'Jullie horen het zodra er nieuws is'

16-07-2017 15:13
8

Stoke City-manager Mark Hughes stoort zich aan de berichtgeving rond Bruno Martins Indi. Er is sprake van veel 'fake news', aldus de manager van The Potters in gesprek met lokale media. 

Zaterdag werkte Stoke een vriendschappelijk duel af met AS Monaco. Na die wedstrijd wilde Hughes graag zijn zegje doen over Martins Indi. De Welshman heeft nog altijd goede hoop dat BMI naar Stoke-on-Trent verkast. Eerder deze week werd plots gemeld dat juist het Crystal Palace van Frank de Boer aan de haal gaat met de Oranje-international. 

Wedden

Meer odds

"Tegenwoordig lees je elke dag zóveel nieuws, fake news vooral. Daar moeten we maar mee leren omgaan", aldus Hughes in gesprek met The Stoke Sentinel. "Iedereen moet begrijpen dat het lastig is om steeds maar weer commentaar te geven op zaken die spelen. Alles kan zo snel veranderen tijdens een transferwindow. Zodra er nieuws bekend is, horen jullie dat meteen."

Stoke zou bereid zijn om ongeveer vijftien miljoen euro te betalen voor Martins Indi. Het contract van de oud-Feyenoorder loopt nog één jaar door bij zijn club Porto. 

Lees ook: Martins Indi stapt op vliegtuig naar Mexico: transfer lijkt weer ver weg