Gudde reageert op KNVB-geruchten: 'Hebben we nog niks van gehoord'

Gudde reageert op KNVB-geruchten: 'Hebben we nog niks van gehoord'

16-07-2017 16:30
2

Eric Gudde weet niet of zijn toekomst bij de KNVB ligt. Onlangs meldde Voetbal International dat de scheidend Feyenoord-directeur in beeld is voor de functie van directeur betaald voetbal bij de voetbalbond.

"Twee weken geleden was de Algemeen Vergadering Betaaldvoetbal en daar werd uitgelegd dat de commissie rvc-leden aan het zoeken is", zegt Gudde tegen RTV Rijnmond. "Eerst moet dan de rvc gevormd worden, waar we nog niks van gehoord hebben, en dan komt pas de benoeming van de algemeen directeur."

Voorlopig denkt Gudde nog niet aan een afscheid bij Feyenoord. "Dat komt omdat ik 21 juni van vakantie ben terug gekomen. En vanaf dat moment zit ik in één van de moeilijkste transferperiodes die we hebben gehad." Na het kampioenschap van Feyenoord is er veel belangstelling voor Feyenoord-spelers. Onder meer Rick Karsdorp, Terence Kongolo en Eljero Elia vertrokken.

Feyenoord wil zich in de komende weken versterken met nog 'drie à vier spelers', liet technisch directeur Martin van Geel zondag weten. Vooral versterkingen in de voor- en achterhoede zijn wenselijk in Rotterdam.

Lees ook: 'Gudde strijdt met mogelijke opvolger bij Feyenoord om KNVB-directeurschap'