NAC grijpt naast spits: Ik wil van alle belangen af. Het is niet meer te doen

NAC grijpt naast spits: "Ik wil van alle belangen af. Het is niet meer te doen"

16-07-2017 20:08
9

Hans Smulders, technisch manager van NAC Breda, wil liever geen woorden meer vuilmaken aan de mislukte komst van Jorn Vancamp. Eerder deze week werd bekend dat het achttienjarige talent van Anderlecht níet naar de promovendus komt. NAC en Anderlecht bereikten geen akkoord over de spits. 

"Ik ga niet in op namen of individuele spelers. Dat beperkt mijn vrijheid van denken... Of het over speler A, B of C gaat, ons antwoord als club is altijd: daar doen we geen mededelingen over", laat Smulders weten aan BN DeStem.

"Ik kan wel uitleggen waar we mee bezig zijn. Het gaat over types met potentie die vanuit een bepaalde kernkwaliteit in onze manier van werken passen en in ons verhaal geloven. Ik vertel een speler eerlijk hoe het zit, omdat ik met hem te maken heb. Niet met zijn zaakwaarnemer, niet met zijn moeder en niet met de journalist", vervolgt hij. 

"Het gaat alleen maar om belangen en ik wil van alle belangen af. Het is niet meer te doen. Want ongeacht wat er gebeurt, het is allemaal namedropping. Moeten we daarop reageren?" NAC is op zoek naar een opvolger voor Cyriel Dessers. De topscorer van afgelopen seizoen is verkocht aan FC Utrecht. 

Lees ook: NAC grijpt naast spits door duur van contract: "Helaas niet uitgekomen"