NAC grijpt naast spits door duur van contract: Helaas niet uitgekomen

NAC grijpt naast spits door duur van contract: "Helaas niet uitgekomen"

12-07-2017 08:31
15

Jorn Vancamp lijkt komend seizoen toch niet voor NAC Breda te spelen. De achttienjarige spits stond op het punt om op huurbasis naar de Eredivisie-club te verkassen, maar NAC en Anderlecht zijn niet tot een akkoord gekomen.

"Ik had mijn zinnen gezet op NAC, een mooie club", zegt Vancamp in een reactie aan BN DeStem. "Aan de gesprekken met de trainer en de technisch directeur hield ik een goed gevoel over. Het was alleen nog wachten op de clubs, helaas zijn die er niet uitgekomen." NAC en Anderlecht zijn het niet eens zijn geworden over de duur van het huurcontract.

"Mijn doel blijft om bij Anderlecht door te breken. Ik moet ervaring opdoen en minuten maken, maar Anderlecht wil mij voor één en niet voor twee jaar verhuren. NAC is nog steeds een mooie optie, maar het is niet aan mij wat er tussen de clubs gebeurt. Uiteindelijk duurde het allemaal te lang, ik wil namelijk graag aan de slag." Vancamp hoopt voor het einde van deze week een club te vinden. "Of het alsnog NAC wordt? Dat vind ik moeilijk in te schatten, omdat naast NAC meerdere clubs interesse hebben."