Groningen vreest vertrek topscorer: 'Hoop dat de club meewerkt, daar ga ik vanuit'

Groningen vreest vertrek topscorer: 'Hoop dat de club meewerkt, daar ga ik vanuit'

18-07-2017 07:11
11

FC Groningen houdt serieus rekening met een vertrek van Mimoun Mahi. De clubtopscorer van het afgelopen seizoen hoopt dat de Trots van het Noorden meewerkt als een mooie kans zich aandient.

Sparta Praag meldde zich al deze zomer, maar een bod van twee miljoen euro was niet genoeg om Groningen te overtuigen. Afgelopen winter had Fulham al 3,3 miljoen euro over voor de 23-jarige Mahi, die in principe tot medio 2019 vastligt. "Voorlopig focus ik me gewoon vol op FC Groningen", zegt hij in het Dagblad van het Noorden.

Wedden

Meer odds

De aanvaller weet niet of hij erbij is als Groningen het seizoen op 13 augustus aftrapt tegen sc Heerenveen. "Da's een heel goede vraag. Kijk, als er een supermooie club voorbij komt die een goed bod op tafel legt, hoop ik dat FC Groningen meewerkt. Daar ga ik wel vanuit. In de winter heeft directeur Hans Nijland me niet laten gaan, omdat er geen vervanger meer gehaald kon worden en het vertrek van nóg een speler niet fair zou zijn geweest richting supporters. Dat begreep ik."

"Maar nu hebben we er met Lars Veldwijk een prima versterking bij en ligt de situatie anders", vervolgt de kersvers Marokkaans international, die niet met de vuist op tafel zal slaan. "Mocht die mooie transfer er deze zomer niet komen, dan heb ik er ook vrede mee. In dat geval laat ik gewoon bij FC Groningen nog eens zien wat ik kan."

Lees ook: 'Ik wil het liefst naar een club uit de top drie'