Broer 'Feyenoord-aanwinst': 'Tussenstap naar Nederlandse topclub is daarom ideaal'

Broer 'Feyenoord-aanwinst': 'Tussenstap naar Nederlandse topclub is daarom ideaal'

18-07-2017 07:24
22

Jerry St. Juste bereikte gisteren een persoonlijk akkoord met Feyenoord, terwijl de Rotterdammers er ook met sc Heereenveen uit lijken te zijn. De verdediger wil koste wat kost een transfer maken.

St. Juste aasde vorige zomer al op een overstap naar Hamburger SV, maar toen wilden de Friezen niet meewerken. "HSV heeft zich in de winterstop opnieuw bij ons gemeld", zegt Joshua St. Juste, broer en zaakwaarnemer van de twintigjarige mandekker, in de Leeuwarder Courant. "Maar toen leek het ons niet een goede stap."

Wedden

Meer odds

De mandekker ziet Feyenoord wel als een 'fantastische stap'. In Rotterdam moet hij de concurrentie aangaan met Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. "Het afgelopen half jaar heeft aangetoond dat hij nog veel moet leren. Een tussenstap naar een topclub in Nederland is daarom ideaal", aldus Joshua, die de carrièreopbouw van zijn broertje looft. "Hij kwam op zijn zesde bij de jeugdopleiding van Heerenveen. Vanaf zijn tiende speelde hij in de vertegenwoordigende elftallen van Oranje."

"Hij heeft het altijd naar zijn zin gehad bij Heerenveen, en omgekeerd heeft hij zich altijd netjes opgesteld tegenover de club", vervolgt Joshua. "Ook toen de transfer vorig seizoen met HSV niet doorging. Heerenveen heeft nooit een transfersom voor Jeremiah hoeven te betalen. Daarom verwachten wij dat de club nu ook meedenkt met ons. Dat is ook wel een beetje hun plicht richting de speler. Het zou mooi zijn als ze een paar miljoen voor hem zouden krijgen."

Lees ook: 'Feyenoord betaalt 10,5 miljoen voor twee verdedigers'