Groningen ontkent serieuze aanbieding: We hebben het wel over onze topscorer

Groningen ontkent serieuze aanbieding: "We hebben het wel over onze topscorer"

18-07-2017 09:11
9

FC Groningen is niet van plan Mimoun Mahi te verkopen. De aanvaller staat open voor een nieuwe stap en kon deze zomer al naar Sparta Praag, maar directeur Hans Nijland ontkent serieuze aanbiedingen te hebben ontvangen.

Mahi was afgelopen seizoen goed voor zeventien doelpunten en vier assists in de Eredivisie, waarmee hij zich in de kijker heeft gespeeld van buitenlandse clubs. Nijland maakt zich vooralsnog niet druk. "Er zijn wel wat biedingen geweest, maar niet van die mate dat wij ze serieus kunnen en willen nemen", vertelt de Groningen-directeur aan Voetbal International.

"Mimoun hoeft wat ons betreft ook niet weg. We hebben het wel over onze topscorer. Bovendien ligt hij nog twee jaar vast. We hoeven nu dus ook niet te verkopen", vervolgt Nijland. Groningen kon in de winterstop al cashen met Mahi. Fulham bood volgens VI drie miljoen euro en vijf ton aan bonussen. "Hij wilde verschrikkelijk graag, maar we konden hem gelukkig duidelijk maken dat we hem op dat moment niet konden laten gaan."

Lees ook: Groningen vreest vertrek topscorer: 'Hoop dat de club meewerkt, daar ga ik vanuit'