'Arsenal wil transferrecord breken met bod van 90 miljoen: eerst zes spelers weg'

'Arsenal wil transferrecord breken met bod van 90 miljoen: eerst zes spelers weg'

18-07-2017 11:51
18

Arsenal wil het transferrecord van Alexandre Lacazette snel weer verbreken met de komst van Thomas Lemar. Manager Arsene Wenger leek eerder af te haken voor de AS Monaco-ster vanwege de hoge vraagprijs, maar de Fransman heeft nu het plan om zes spelers van de hand te doen om de transfer mogelijk te maken.

Dat meldt The Daily Mail. Arsenal zou bereid zijn om negentig miljoen euro inclusief bonussen te betalen. Een exodus van overbodige spelers moet een deel van dat bedrag gaan dekken. Zo staan Kieran Gibbs en Carl Jenkinson in de belangstelling van Newcastle United, heeft het Crystal Palace van Frank de Boer een bod van achttien miljoen euro uitgebracht op Calum Chambers en mag Mathieu Debuchy vertrekken.

Bovendien staat Wojciech Szczesny op het punt om voor twaalf miljoen euro over te stappen naar Juventus en wordt Lucas Perez begeerd door Deportivo La Coruña en Fenerbahçe, die vijftien miljoen euro moeten betalen voor de spits. Met die inkomsten wil Wenger dus weer aankoppen bij AS Monaco. Eerder deze transferperiode betaalde Arsenal al 53 miljoen euro exclusief bonussen voor Lacazette.