Update: 'De Boer brengt eerste bod van 18 miljoen euro uit bij Arsenal'

Update: 'De Boer brengt eerste bod van 18 miljoen euro uit bij Arsenal'

18-07-2017 10:16
15

Frank de Boer heeft het versterken van zijn defensie als prioriteit aangewezen in zijn eerste weken bij Crystal Palace. De Nederlandse manager is nu ook in de markt voor Arsenal-verdediger Calum Chambers, zo weet Sky Sports.

Chambers verruilde Southampton in 2014 voor Arsenal, maar hij wist vooralsnog geen basisplaats af te dwingen in het Emirates Stadium. Het afgelopen seizoen werd de 22-jarige Engelsman verhuurd aan Middlesbrough, waarvoor hij 24 keer in actie kwam maar degradatie niet wist af te wenden.

Wedden

Meer odds

Arsenal lijkt niet geheel onwelwillig tegenover een vertrek te staan van Chambers, die nog tot medio 2020 vastligt. De Londense club verlangt echter wel zo'n 22 miljoen euro. Chambers kan zowel als rechtsback als centraal achterin uit de voeten.

Update 18/7 10.16: Crystal Palace heeft inmiddels een eerste bod van achttien miljoen euro uitgebracht bij Arsenal op Calum Chambers. Dat meldt The Telegraph dinsdag. Arsenal zou twintig miljoen euro voor hem verlangen. Chambers moet voor de verjonging gaan zorgen in de verouderde defensie van de ploeg van trainer Frank de Boer. Net als Jaïro Riedewald moet Chambers aansluiten bij de ploeg voor het trainingskamp in Hong Kong later deze week.