Transferprimeur voor Chelsea en Vitesse-aanwinst: Ik vind het prachtig

Transferprimeur voor Chelsea en Vitesse-aanwinst: "Ik vind het prachtig"

18-07-2017 17:31
11

Mukhtar Ali wilde 'direct' naar Vitesse toe toen hij onlangs hoorde dat de Arnhemmers hem wilden aantrekken. De negentienjarige middenvelder vertelt dat voor de camera van Omroep Gelderland. Maandag signeerde Ali een driejarig contract in Arnhem. Opvallend: de tiener is de allereerste speler die door de bekerwinnaar wordt gekocht van Chelsea. 

"Toen ik hoorde dat Vitesse interesse had, wilde ik direct hierheen komen. Vitesse is goed voor jonge spelers en de speelwijze is geschikt voor mij", aldus de jeugdinternational, die werd gekocht van Chelsea. Afgelopen jaar huurde Vitesse hem al van The Blues. 

Wedden

Meer odds

"Ik vind het prachtig dat ik terug ben. Ik weet hoe deze club in elkaar zit en hoe de trainer werkt. Het was toen lastig om in de basis te komen, want het was een goed elftal dat niet voor niets de beker heeft gewonnen."

"Maar dit seizoen wil ik niet meer op de bank zitten", vervolgt Ali. "Hopelijk word ik een vitale speler voor Vitesse. Ik ben een speler die graag passes geven en op techniek speelt, maar ik schuw het vuile werk ook niet. Ik ben een echte box-to-box speler." 

Lees ook: Vitesse slaat toe bij Chelsea en legt middenvelder voor drie jaar vast: "Erg leuk"