Opvallende sollicitatie bij Feyenoord: Ik kan dat ook in de top van Nederland

Opvallende sollicitatie bij Feyenoord: "Ik kan dat ook in de top van Nederland"

19-07-2017 09:01
32

Nasser El Khayati mag vertrekken bij Queens Park Rangers. De aanvallende middenvelder, die vorig seizoen een halfjaar aan ADO Den Haag werd verhuurd, droomt stiekem van Feyenoord.

"Feyenoord is voor elke Rotterdammer een droom", zegt de 28-jarige El Khayati in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dus ook voor mij. Ik kan doelpunten maken en lever altijd een serie assists af. Ik kan dat ook in de top van Nederland. Maar ik wacht het af. Ik heb pas net met manager Ian Holloway van QPR gesproken en dus is nu pas duidelijk dat ik weg mag."

El Khayati was een belangrijke kracht bij ADO tijdens de tweede competitiehelft. "Ik durf zelfs te stellen dat ik een behoorlijke bijdrage heb geleverd bij de handhaving van de club in de Eredivisie", zegt hij. Nu zijn er opties in het buitenland. "Maar zoals ik er nu in sta kies ik het liefst voor de sportieve uitdaging in plaats van voor het financieel aantrekkelijke verhaal. De Eredivisie? Het zou kunnen, als het de juiste club is. Als de juiste club niet aanklopt, ga ik alsnog voor mijn kans bij QPR." Daar heeft hij nog een éénjarig contract.