'PSG heeft Sánchez bijna binnen: directeur in Londen voor laatste fase'

'PSG heeft Sánchez bijna binnen: directeur in Londen voor laatste fase'

20-07-2017 12:45
16

Diverse Franse media weten het zeker: Alexis Sánchez maakt deze zomer de overstap naar Paris Saint-Germain. Antero Henrique, sportief directeur van de Franse club, is naar verluidt in Londen om de transfer van de aanvaller af te ronden.

Paris Saint-Germain moet naar alle waarschijnlijkheid een flink bedrag overmaken aan Arsenal, de huidige werkgever van Sánchez. De Chileen, die bij PSG de concurrentie aan zal moeten gaan met Edinson Cavani, heeft nog een contract tot medio 2018 bij de Premier League-club.

Mocht Sánchez daadwerkelijk de overstap maken naar PSG, dan wint de Franse club een heuse transferstrijd. Ook onder meer Manchester City en Bayern München werden gelinkt aan de Chileens international, al haakte laatstgenoemde club deze week af. Arsenal versterkte zich eerder al met de 26-jarige spits Alexandre Lacazette. Hij kwam over van Olympique Lyon. 

Na Sánchez blijft ook FC Barcelona-ster Neymar een prioriteit bij de Franse grootmacht. PSG zal met een bizar hoog bedrag op de proppen moeten komen.