'Neymar en PSG praten al over contract; Franse club kan Barça terugpakken'

'Neymar en PSG praten al over contract; Franse club kan Barça terugpakken'

20-07-2017 16:16
20

De poging van Paris Saint-Germain om Neymar naar Frankrijk te halen lijkt steeds minder op het spelen van blufpoker. Volgens RMC Sport is er een afspraak gemaakt tussen de partijen om de contractdetails te bespreken.

De vader van Neymar en sportief directeur van PSG Antero Henrique gaan volgens het Franse medium binnenkort om de tafel zitten om over een verbintenis te praten. Opvallend is dat de entourage van Neymar zelf contact heeft opgenomen met PSG over een transfer en de eerste stap heeft genomen naar het openen van de onderhandelingen.

PSG moet 222 miljoen euro betalen om het contract van de Braziliaan bij FC Barcelona af te kopen. De totale kosten van een Neymar-deal kunnen ruim 500 miljoen euro bedragen. RMC Sport schrijft dat PSG hoe dan ook als winnaar uit de bus gaat komen: of Neymar komt daadwerkelijk over naar Parijs, of Barcelona moet diep in de buidel tasten om hem een nieuw contract aan te bieden. En daarmee zou de Franse club Barça terugpakken voor de Verratti-affaire. De Catalanen brengen de Italiaan al tijden het hoofd op hol, met als waarschijnlijk gevolg dat de middenvelder een nieuw peperduur contract gaat tekenen in Parijs.