Barcelona deelt rugnummers uit en dirigeert viertal naar uitgang Camp Nou

Barcelona deelt rugnummers uit en dirigeert viertal naar uitgang Camp Nou

21-07-2017 15:05
14

Voor Thomas Vermaelen, Munir El Haddadi, Sergi Samper en Douglas Pereira lijkt het einde verhaal bij FC Barcelona. Het kwartet heeft geen rugnummer gekregen.

Barcelona hint daarmee naar een snel vertrek van Vermaelen, El Haddadi, Samper en Douglas, die allemaal overbodig zijn geraakt in Camp Nou. De laatste weken worden de vier spelers regelmatig gelinkt aan andere clubs.

Wedden

Meer odds

Vermaelen, voor wie Barça drie jaar geleden nog negentien miljoen euro betaalde, werd afgelopen seizoen verhuurd aan AS Roma. Ook in Italië kampte hij vaak met blessureleed. Hij werd onlangs in verband gebracht met het Crystal Palace van Frank de Boer. El Haddadi is voor zo'n twintig miljoen euro beschikbaar, een bedrag dat waarschijnlijk te hoog is voor het geïnteresseerde Ajax. Samper en Douglas mogen voor een bescheiden bedrag weg.

Reservedoelman Jasper Cillessen heeft van Barcelona rugnummer 13 gekregen, terwijl concurrent Marc-André ter Stegen het shirt met 1 draagt Lionel Messi behoudt nummer 10. Check hier alle rugnummers.