Nieuw AC Milan toont zichzelf aan de wereld en maakt gehakt van Bayern

22-07-2017 13:33
19

De eerste tekenen van het nieuwe AC Milan zijn veelbelovend. Zaterdag won de Italiaanse club, dat deze transferzomer al bijna 200 miljoen euro investeerde in nieuwe spelers, met 0-4 van Bayern München tijdens de Champions Cup in China.

Milan liet niets heel van de Duitse kampioen en stond bij rust al op een 0-3 voorsprong door goals van Franck Kessie en de uit de jeugd doorgestroomde negentienjarige aanvaller Patrick Cutrone (2). Vijf minuten voor tijd maakte invaller en aankoop Hakan Calhanoglu er ook nog 0-4 van.

Beide ploegen speelden met veel sterren. Bij Bayern München stonden onder meer Robert Lewandowski, Thomas Müller en aankoop Corentin Tolisso in de basis. James Rodriguez viel in de rust in. AC Milan liet onder meer nieuwkomers André Silva, Lucas Biglia en Leonardo Bonucci in de tweede helft invallen.

De 0-4 van Calhanoglu. Bekijk de andere drie goals hier.