'Neymar en Barça-voorzitter sluiten gesprek van kwartier onbevredigend af'

'Neymar en Barça-voorzitter sluiten gesprek van kwartier onbevredigend af'

22-07-2017 22:29
59

Neymar heeft FC Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu verteld dat hij naar Paris Saint-Germain wil. Dat meldt het Spaanse AS zaterdagavond.

Neymar en Bartomeu zaten vrijdag na een training om de tafel in New York, waar Barcelona op dit moment op trainingskamp is. Het gesprek duurde een kwartier en de twee verlieten volgens AS de kamer met een gezicht dat niet op standje vrolijk stond.

In het gesprek zou Neymar hebben aangegeven dat hij Barcelona wil verlaten voor Paris Saint-Germain. Hij verzocht Bartomeu om zo snel mogelijk groen licht te geven voor de megatransfer, maar de voorzitter ziet dat niet zitten. Hij maakte Neymar naar verluidt duidelijk dat Barça meer tijd nodig heeft om 'de situatie te repareren'.

Bartomeu schijnt nauwelijks nog te hebben gepraat en gelachen na het onderhoud. Eerder op de dag kwam het bericht naar buiten dat Neymar zijn fiat heeft gegeven aan PSG om de transfer af te ronden. De Franse grootmacht gaat 222 miljoen euro betalen aan Barça en heeft een jaarsalaris van 30 miljoen euro in gedachten.

 

 

Een bericht gedeeld door Nj neymarjr (@neymarjr) op

No Poll