'Van Dijk-transfer bijna rond: verdediger voor einde transferwindow vertrokken'

'Van Dijk-transfer bijna rond: verdediger voor einde transferwindow vertrokken'

25-07-2017 23:10
27

Sky Sports meldt dat de kans groot is dat Virgil van Dijk voor het einde van de transferwindow speler van Liverpool is. De verdediger heeft zijn gewenste transfer bijna te pakken.

Een bron dicht bij de Oranje-international heeft aan het goed ingevoerde medium laten weten dat een transfer zeer realistisch is. Mocht het tot een deal komen, dan heeft Van Dijk wat hij wil. Liverpool hengelt al een tijdje naar zijn diensten, maar moest gas terugnemen omdat het hem enkele maanden geleden buiten Southampton om benaderde. Van Dijk wilde hoe dan ook een transfer maken en besloot zich niet meer beschikbaar te stellen voor het eerste elftal van The Saints.

Dat schoot in het verkeerde keelgat bij de clubleiding, die besloten heeft om Van Dijk uit de selectie te zetten. De centrale verdediger is dan ook niet mee op trainingskamp. Er hangt een flink prijskaartje aan Van Dijk. Naar verluidt moet Liverpool rond de 65 miljoen euro op tafel leggen om hem bij Southampton weg te halen. Daarmee zou hij gelijk de duurste Nederlander ooit worden.