Sunderland reageert op Lens-geruchten: 'Vonden het beter om hem thuis te laten'

Sunderland reageert op Lens-geruchten: 'Vonden het beter om hem thuis te laten'

27-07-2017 19:46
1

Zoals het er nu naar uitziet, gaat Sunderland mét Jeremain Lens de competitie in. De Nederlander wil naar verluidt graag terugkeren naar Fenerbahçe, dat hem vorig seizoen huurde, maar er is momenteel geen club die concrete interesse in hem heeft.

"Er is op dit moment geen bod op hem gedaan en ook niet op de andere spelers", zegt manager Simon Grayson tegen The Chronicle. Lens ontbrak in de selectie van Sunderland voor het oefenduel met Scunthorpe United. Dat zorgde voor het vermoeden dat Lens op weg was naar een andere club. Onjuist, zegt Grayson. "Jeremain sloot het weekend af met een heupblessure. Hij wilde maandag trainen, maar voelde zich nog niet fit genoeg. Daarom vonden we het beter om hem thuis te laten. Hopelijk is hij fit voor het vriendschappelijke duel met Celtic van komend weekend."

Sunderland staat open voor een vertrek van Lens, maar hij mag alleen vertrekken bij het juiste bod. Grayson: "Er wordt volop gespeculeerd over al onze spelers als de transfermarkt open is. Maar ze zijn allemaal beschikbaar voor de eerste wedstrijd van het seizoen, tot een club het juiste bedrag biedt of wij een beslissing hebben genomen."