Watford hint naar Feyenoord-transfer Berghuis: Het gaat niet alleen om Steven

Watford hint naar Feyenoord-transfer Berghuis: "Het gaat niet alleen om Steven"

27-07-2017 23:24
35

Watford-manager Marco Silva heeft de deur naar Feyenoord op een kier gezet voor Steven Berghuis. Hij wil alleen 'gemotiveerde' spelers op Vicarage Road.

Dat laat Silva, sinds deze zomer de manager van Watford, donderdag optekenen door The Mercury. "Het gaat niet alleen om Steven, maar het is belangrijk voor iedereen om te begrijpen dat we alleen gemotiveerde spelers willen hebben. Spelers die alles willen geven voor deze club", aldus Silva.

"We willen de beste spelers behouden. Als we het hebben over Steven, dan is duidelijk te zien hoeveel kwaliteit hij heeft. Maar het is ook belangrijk dat we de spelers behouden die hier ook écht willen zijn. Het gaat niet alleen om Steven, het gaat om iedereen. We zullen zien wat er gebeurt."

Het is geen geheim dat Berghuis meer dan welkom is bij Feyenoord, dat hem na een huurperiode definitief wil overnemen van Watford. De twee clubs zouden elkaar de laatste dagen tot op een half miljoen euro zijn genaderd. Feyenoord heeft 6,5 miljoen euro geboden, terwijl Watford 7 miljoen wil.