Bayern laat 'cruciale speler' niet gaan: Kan ik voor honderd procent uitsluiten

Bayern laat 'cruciale speler' niet gaan: "Kan ik voor honderd procent uitsluiten"

28-07-2017 11:12
1

Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge heeft tegenover verschillende Duitse en Italiaanse media verklaard dat Arturo Vidal niet te koop is. De Chileense middenvelder werd in verband gebracht met een transfer naar Internazionale, maar mag volgens Rummenigge absoluut niet weg.

"Ik kan een vertrek van Arturo voor honderd procent uitsluiten", aldus Rummenigge vanuit Singapore, waar Bayern oefende tegen nota bene Internazionale. "Ik heb alle verhalen gehoord in de media, maar nog niets gehoord van Internazionale zelf. Het zou voor hen echter pure tijdverspilling zijn om een bod te doen. We hebben al lang geleden de beslissing genomen om Vidal bij ons te laten blijven. Hij is een cruciale speler voor ons team."

Rummenigge heeft wel lovende woorden voor Internazionale, de club waar hij zelf ooit als spits actief was. "Ik hoop dat ze snel weer terugkeren aan de Europese top, want een club van dat kaliber hoort daar gewoon thuis. Ik hoop wel dat ze een duidelijke filosofie gaan hanteren en dat ze al hun beslissingen nemen in overleg met de trainer. Wij kopen zelf nooit een speler zonder toestemming van Carlo Ancelotti."