'Feyenoord wil talenten nog verhuren en is verder klaar bij komst van Van Persie'

'Feyenoord wil talenten nog verhuren en is verder klaar bij komst van Van Persie'

29-07-2017 08:07
137

De laatste formaliteiten van de komst van Steven Berghuis naar Feyenoord worden dit weekende afgerond. Naar verwachting is de Watford-aanvaller na het weekend weer speler van Feyenoord.

Dat betekent dat de rechtsbuiten er nog niet bij is wanneer de Rotterdammers zaterdagmiddag de traditionele openingswedstrijd in De Kuip spelen, meldt De Telegraaf. Real Sociedad is dan de tegenstander. Berghuis zal dus zonder oefenwedstrijd bij Feyenoord in de benen volgende week zijn rentree maken tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Vitesse, ook in De Kuip.

Daarmee zijn de transferzaken voor technisch directeur Martin van Geel bijna afgerond, als er zich geen onverwachte wendingen meer voordoen. De Rotterdammers hopen nog een linksbenige aanvaller aan de selectie toe te voegen, het liefst Robin van Persie. De spits zou al een akkoord hebben bereikt met de club. Feyenoord wil volgens het Algemeen Dagblad bovendien nog talenten als Jari Schuurman en Lucas Woudenberg verhuren. Daarnaast is het nog niet duidelijk wat Miquel Nelom gaat doen.