'Ik was bij de wedstrijd van Ajax, maar heb absoluut niet over Wesley gesproken'

'Ik was bij de wedstrijd van Ajax, maar heb absoluut niet over Wesley gesproken'

30-07-2017 15:03
42

Guido Albers ontkent met OGC Nice te hebben gesproken over een mogelijke transfer van Wesley Sneijder. De zaakwaarnemer was woensdag wél in de Allianz Riviera.

Dat had echter niets te maken met verkennende gesprekken over Sneijder, benadrukt Albers. "Ik was woensdag aanwezig bij de wedstrijd van Ajax, omdat ik zaakwaarnemer ben van een aantal Ajax-spelers", zegt hij tegen L'Equipe. "Ik heb het fantastische stadion en publiek gezien, maar we hebben absoluut niet over Wesley gesproken."

Albers sluit niet uit dat het in de toekomst wel van onderhandelingen met Nice gaat komen. "Dat is misschien iets voor later, maar zeker niet voor nu. Er is niets aan de orde. We zullen het wel zien. Wesley heeft het voordeel dat hij geen contract heeft."

Zaterdag staken hardnekkige geruchten over een mogelijke overstap van Sneijder naar Nice de kop op. De Franse club zou hem al een aanbieding hebben gedaan, maar dat voorstel was volgens het Algemeen Dagblad 'duidelijk te laag'. Rond de Champions League-return tussen Ajax en Nice (woensdag) kan er weer worden gesproken.