'Er komen samenvattingen langs, waarvan je denkt: heeft Wout meegedaan?'

'Er komen samenvattingen langs, waarvan je denkt: heeft Wout meegedaan?'

31-07-2017 10:12
11

Wout Brama heeft op dertigjarige leeftijd zijn droomtransfer te pakken: de dertigjarige middenvelder verkast van FC Utrecht naar het Australische Central Coast Mariners. In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt de controleur over zijn transfer.

Brama is bescheiden wanneer het gaat over zijn eigen voetbalkwaliteiten. "Ik ben geen samenvattingvoetballer. Er komen bij Studio Sport samenvattingen langs, waarbij de mensen zich kunnen afvragen: heeft Wout eigenlijk meegedaan? Je ziet mij geen vier man passeren, ik ben beter zonder dan met bal. Daarom verdient mijn zaakwaarnemer Rob Groener ook alle credits voor deze overgang, want hij heeft er enorm aan moeten trekken om mij in het buitenland onder te brengen."

Wedden

Meer odds

De middenvelder kijkt ernaar uit naar zijn nieuwe avontuur. "Het is het hele pakket. De work-life-balance, zoals ze dat daar noemen, is top", aldus Brama over zijn nieuwe thuis. "Iedereen die in Australië is geweest, heeft het over de vibe die er is. De mensen zijn enorm enthousiast en het is een geweldig sportland. Ik wil dit gewoon eens meemaken."

Lees ook: Plotse droomtransfer voor Brama: "Alle voors en tegens op een rijtje zetten"