'Utrecht zorgt voor grote verrassing: oude bekende tekent tweejarig contract'

'Utrecht zorgt voor grote verrassing: oude bekende tekent tweejarig contract'

31-07-2017 16:28
54

Anouar Kali keert zeer verrassend terug bij FC Utrecht. Het Algemeen Dagblad meldt dat de middenvelder van Willem II voor twee jaar heeft getekend.

Kali onderging maandagmiddag een medische keuring en ondertekende even later een tweejarig contract. Hij is de opvolger van Wout Brama, die afgelopen weekend zijn droomtransfer naar Australië afrondde. Bij Willem II liep zijn contract nog een jaar door, dus met de deal is een transfersom gemoeid.

De terugkeer van Kali bij Utrecht is opvallend, omdat de 26-jarige middenvelder twee jaar geleden via de achterdeur vertrok. Hij sloeg zijn toenmalige ploeggenoot Kristoffer Peterson een gebroken kaak en werd vervolgens verkocht aan het Qatarese Al-Arabi. Kali staat sinds februari 2016 onder contract bij Willem II.

Utrecht versterkte zich eerder deze zomer al met Sander van de Streek, Cyriel Dessers, Nick Marsman, Chris David, Urby Emanuelson, Simon Makienok, Dario Dumic en Bilal Ould-Chikh en werkt deze week ook aan de komst van sc Heerenveen-spits Henk Veerman.