Veerman zet zinnen op Eredivisie-transfer: Al een dag of drie in onderhandeling

Veerman zet zinnen op Eredivisie-transfer: "Al een dag of drie in onderhandeling"

31-07-2017 12:23
41

Henk Veerman heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar FC Utrecht. De boomlange spits (26) kan eerste spits worden in de Domstad, iets wat hem niet gegeven is bij sc Heerenveen.

Veerman is eruit: hij wil transfereren. "Utrecht is al een dag of drie in onderhandeling met Heerenveen en wil eruit komen. Ik ben de eerste keus. Dit is voor mij een geweldige mogelijkheid die langskomt. Komen de clubs er niet uit, dan schakelt Utrecht naar Tomas Necid (ex-PEC Zwolle, nu Bursaspor, red.)", vertelt hij aan de Leeuwarder Courant.

Wedden

Meer odds

Utrecht toont 'enorm veel vertrouwen' in Veerman. "Vertrouwen dat ik bij Heerenveen mis. De trainer (Jurgen Streppel, red.) kiest weer voor Reza Ghoochannejhad in de basis, weet ik sinds kort. Dat betekent dat ik opnieuw wisselspeler word. Ik heb gevraagd of de club wil meewerken aan een vertrek."

"Ik heb 2,5 jaar mijn stinkende best gedaan voor de club, maar ben nooit basisspeler geweest. Ik hoop dat Heerenveen aan het menselijke aspect wil denken. Bij 80 procent van de transfers is de gunfactor van groot belang", aldus Veerman, die donderdag al speler van Utrecht wil zijn. "De kans om met Utrecht in de Europa League te spelen, mogelijk donderdag al tegen Lech Poznan, wil ik gewoon niet laten schieten."

Lees ook: 'FC Utrecht komt in zoektocht naar Makienok-vervanger uit bij oude bekende'