Feyenoord moet wederom 'Europese maatregelen' nemen: netten op de tribunes

Feyenoord moet wederom 'Europese maatregelen' nemen: netten op de tribunes

01-08-2017 13:00
47

Ook volgend seizoen zal De Kuip tijdens Europese wedstrijden niet volledig gevuld zijn. Feyenoord heeft dinsdagmiddag via de eigen website bekend gemaakt dat het komend seizoen tijdens Champions League-wedstrijden netten op de tribunes ophangt.

Volgens de Rotterdammers is de maatregel noodzakelijk, aangezien de club nog altijd onder het vergrootglas ligt van de UEFA. De club heeft nog altijd te maken met een voorwaardelijke straf van een wedstrijd zonder publiek en kan zich dus geen ernstige incidenten veroorloven. Ter verhoging van de veiligheid zullen er netten hangen in parterrevakken W, X en Y. In tegenstelling tot vorig seizoen mogen er tijdens Europese wedstrijden wel Feyenoord-supporters plaatsnemen in deze vakken. Vak Z daarentegen blijft wel leeg.

Daarnaast heeft de club gemeld dat de kaartverkoop voor Champions League-wedstrijden op woensdag 2 augustus begint. Seizoenskaarthouders hebben tot maandag 14 augustus de tijd om het eigen stoeltje terug te kopen. Daarna begint de vrije verkoop.