'PSV wil Braziliaan van zes miljoen euro na teleurstellend jaar bij Hamburger SV'

'PSV wil Braziliaan van zes miljoen euro na teleurstellend jaar bij Hamburger SV'

03-08-2017 06:46
11

PSV heeft zijn zinnen gezet op de komst van een Braziliaan. Volgens De Telegraaf willen de Eindhovenaren Douglas Santos als linksback naar de club halen.

De 23-jarige Santos is een aanvallende linkervleugelverdediger van Hamburger SV en moet bij PSV Jetro Willems opvolgen. Vrijdag zit de Braziliaan met directeur voetbalzaken van HSV Jens Todt om de tafel om zijn toekomst te bespreken, aldus de ochtendkrant. 

Santos heeft een teleurstellend jaar bij HSV achter de rug en mag vertrekken als de club erin slaagt een nieuwe linksback aan te trekken. De Duitse club betaalde een jaar geleden zes miljoen euro voor Santos en zou datzelfde bedrag nu terug willen verdienen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV al geïnformeerd heeft bij HSV. Daarbij kan het ook gaan om een huur.

PSV ontving zelf meer dan zes miljoen euro voor het vertrek van Willems naar Eintracht Frankfurt. Door het vertrek van Willems en nog meer grootverdieners kan PSV zijn pijlen richten op spelers uit de grote competities die een hoger salaris verdienen.