Opmerkelijk: FC Dordrecht ontbindt contract De Nooijer na straf van pa

Opmerkelijk: FC Dordrecht ontbindt contract De Nooijer na straf van pa

03-08-2017 14:27
11

Bradley de Nooijer is met onmiddellijke ingang vertrokken bij FC Dordrecht. De negentienjarige verdediger werd onlangs bestraft door zijn vader en trainer Gérard de Nooijer, omdat hij met een te hoog vetpercentage terugkeerde van vakantie.

Donderdag dook De Nooijer plotseling op bij de training van MVV, meldt PZC. Het Zeeuwse medium schrijft dat het contract van de Dordrecht-verdediger is ontbonden. Youssif Hamzaoui, zaakwaarnemer van de Nooijer, laat de reden in het midden. "Dat is aan FC Dordrecht", zegt hij.

Het is volgens PZC mogelijk dat de gebrekkige fitheid van De Nooijer ten grondslag ligt aan zijn contractontbinding. Marco Boogers, technisch directeur van Dordrecht, stuurde met Cerezo Hilgen en Anthony Berenstein eerder al twee spelers weg vanwege (onder meer) een te hoog vetpercentage.

De Nooijer reageerde vorige week nog met een knipoog op de straf voor zijn zoon. "Ik ben geen oppas", zei hij tegen PZC. "We hebben geregeld dit soort metingen en hij zat er nu boven. Dit overkomt hem nu één keer."