FC Utrecht laat steunpilaar niet gaan: Niet erg, want ik speel hier met liefde

FC Utrecht laat steunpilaar niet gaan: "Niet erg, want ik speel hier met liefde"

04-08-2017 08:38
27

Yassin Ayoub blijft toch gewoon bij FC Utrecht. De middenvelder leek hard op weg naar het Turkse Bursaspor, maar verklaarde donderdagavond na de Europa League-wedstrijd tegen Lech Poznan dat de Domstedelingen hem niet willen laten gaan.

De middenvelder benadrukt in gesprek met FOX Sports echter dat hij kan leven met deze beslissing. "Ik heb al zoiets te horen gekregen", lachte de middenvelder. "Ze hebben het niet letterlijk gezegd, maar er zijn meerdere aanbiedingen van tafel geveegd, dus dan weet je genoeg. Maar dat is niet erg, want ik speel hier met liefde en vreugde. Ik heb vorig jaar een goed seizoen gehad en ik ben tevreden met de trainer en de ploeg. Er staat nu weer een nieuw team dat voor elkaar strijdt."

Wedden

Meer odds

Enkele weken eerder leek het er juist op dat Ayoub zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht had gespeeld. De 23-jarige middenvelder bevestigde dat hij een persoonlijk akkoord had met Bursaspor en dat hij in afwachting was van een overeenstemming tussen beide clubs. Dit laatste lijkt nu dus niet gebeurd te zijn.

Lees ook: FC Utrecht wint van scheidsrechter en staat in play-offs Europa League