Sneijder stapt met familie in vliegtuig voor afrondende gesprekken over transfer

Sneijder stapt met familie in vliegtuig voor afrondende gesprekken over transfer

06-08-2017 13:58
36

De kans is groot dat Wesley Sneijder zijn carrière vervolgt bij OGC Nice. Hij stapt zondagmiddag op het vliegtuig naar de Franse Côte d’Azur.

Dat meldt De Telegraaf. Sneijder is met zijn vrouw Yolanthe, zoon Xess Xava, vader Barry en zaakwaarnemer Guido Albers gesignaleerd op Schiphol, waar hij het vliegtuig richting Nice heeft gepakt. De transfer van de 33-jarige recordinternational van het Nederlands elftal zit in de afrondende fase.

Sneijder kan bij Nice een éénjarig contract ondertekenen. VoetbalPrimeur weet dat er een optie is opgenomen in de overeenkomst. Nice betaalt geen transfersom voor de geboren Utrechter, omdat hij transfervrij is na zijn contractontbinding bij Galatasaray.

Volgens De Telegraaf leek een deal tussen Sneijder en Nice eerder deze week nog van de baan, maar een gesprek met trainer Lucien Favre veranderde de zaak. Hij zou een 'uitstekend sportief plaatje' geschetst hebben gekregen. Een akkoord is een kwestie van tijd, al benadrukt Sneijder dat er nog niets zeker is zolang hij niet heeft getekend.