ESporter heeft begrip voor PSV-ontslag en geeft tekst en uitleg: Wist ik niet

ESporter heeft begrip voor PSV-ontslag en geeft tekst en uitleg: "Wist ik niet"

06-08-2017 20:02
26

ESporter Tony Kok heeft begrip voor het feit dat PSV hem vorige maand al na twee dagen dienstverband op straat heeft gezet. Kok werd overgenomen van Telstar, maar kort daarna bleek dat hij in het verleden via social media onacceptabele uitspraken had gedaan. 

Op zijn persoonlijke YouTube-kanaal gaat Kok deze week in op zijn ontslag in Eindhoven. Daarmee wil de eSporter de soap rond zijn persoon definitief uitsluiten. "Er is heel veel gebeurd. Tweets van zes, zeven jaar geleden zijn naar boven gekomen. We dachten dat we alles gecheckt hadden, maar dat was dus niet zo", zegt Kok. 

"De fout ligt natuurlijk bij mij. Ik dacht dat ik alles goed gecheckt had. Ik wist niet dat je ook nog op trefwoorden kon zoeken. Blijkbaar wel, dus. Alles is daarna naar boven gekomen. Ik vind dat PSV gelijk heeft dat ze me ontslagen hebben. Voor de duidelijkheid: ik heb geen geld meegekregen."

"Ik wil dit hoofdstuk nu graag afsluiten", vervolgt Kok. "Het is natuurlijk heel vervelend allemaal. Zoveel negativiteit is vervelend. (...) Ik heb er nog wel een beetje last van, het blijft allemaal in m'n koppie zitten. Ik heb het voor mezelf verpest. Gelukkig hebben veel mensen me ook gesteund. Zes, zeven jaar terug was ik zo. Nu niet meer. Ik ben veranderd."

 

Lees ook: PSV schrikt van tweets en verbreekt contract van eSporter na twee dagen