Update: Sneijder-collega maakt miljoenentransfer naar Inter: Is mij net verteld

Update: Sneijder-collega maakt miljoenentransfer naar Inter: "Is mij net verteld"

06-08-2017 23:48
23

OGC Nice, de nieuwe club van Wesley Sneijder, dreigt deze maand twee basiskrachten kwijt te raken. Internazionale lijkt aan de haal te gaan met linksback Dalbert, terwijl onder meer Arsenal en Paris Saint-Germain nadrukkelijk op middenvelder Jean Michael Seri azen. 

De Ivoriaanse Seri was afgelopen seizoen een van de grote uitblinkers bij Nice. Nu staat hij in de belangstelling van Arsenal, Paris Saint-Germain en FC Barcelona, weet France Football. In het contract van de 26-jarige Seri is een transferclausule van 40 miljoen euro opgenomen. 

Sky Italia en UOL Brazil weten dat Dalbert (foto) afkoerst op een transfer naar Milaan. Inter is bereid om ongeveer 20 miljoen euro te betalen voor de Braziliaanse back. Afgelopen week deed Dalbert nog mee tijdens het uitduel met Ajax (2-2). Waarschijnlijk wordt de 23-jarige Dalbert dinsdag medisch gekeurd door Inter. 

Nice maakte zondagavond bekend dat Sneijder (33) aan de slag gaat in Zuid-Frankrijk. De recordinternational van Oranje wordt waarschijnlijk maandag of dinsdag gepresenteerd. 

Update 23.48: Inter-trainer Luciano Spalletti heeft zondagavond bevestigd dat Dalbert inderdaad onderweg is naar Milaan. "Mij is net verteld dat alles rond wordt gemaakt, maar de transfer is nog niet voltooid. Volgens mij komt hij morgen aan", zei de coach na een 3-1 overwinning op Villarreal.