ADO Den Haag legt 'iets neer' bij oude bekende: Het woord is nu aan hem

ADO Den Haag legt 'iets neer' bij oude bekende: "Het woord is nu aan hem"

08-08-2017 15:41
19

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk is nog lang niet gelukkig met de transferzaken van de club deze zomer. Met Wilfried Kanon is wel een akkoord bereikt, maar hij mag nog niet aan de slag.

"We willen heel graag dat Kanon hier blijft, maar dat is op dit moment nog steeds niet zo. Hij is wel rond met de club, alleen we hebben allerlei regels waardoor het UWV nog geen groen licht heeft gegeven. Daar hikken we al weken tegenaan. Ik hoop niet dat het problemen gaat opleveren", zegt Groenendijk tegen FOX Sports.

Wedden

Meer odds

De coach laat ook weten nog een doelman, een spits en een creatieve middenvelder te zoeken. Voor die laatste positie is de vorig seizoen gehuurde Abdenasser El Khayati in beeld. "We hebben de wens uitgesproken, maar hij moet er eerst met QPR uit zien te komen, en vervolgens nog hier. Het is nooit zo eenvoudig met voetballers om ze binnen te halen tegenwoordig. We hebben iets bij hem neergelegd en het woord is nu aan hem. Hij is hier van harte welkom. Dat weet hij ook", aldus Groenendijk.