'Tottenham staat open voor vertrek Janssen: ook veel interesse uit Engeland'

'Tottenham staat open voor vertrek Janssen: ook veel interesse uit Engeland'

12-08-2017 21:48
17

Het is niet uitgesloten dat Vincent Janssen in de laatste drie weken van de transferperiode nog gaat verkassen. De spits van Tottenham Hotspur staat op het lijstje van veel clubs.

Het was al bekend dat Janssen op de shortlist van clubs als Olympique Marseille, Borussia Mönchengladbach en SS Lazio staat, maar ook in de Premier League heeft hij opties. West Bromwich Albion en Stoke City hebben belangstelling voor de Oranje-international. Dat meldt The Daily Mail.

Janssen heeft herhaaldelijk aangegeven dat hij nog zeker één seizoen voor zijn kans wil gaan bij Tottenham, maar in Engeland wordt geschreven dat zijn Londense werkgever bereid is om te luisteren naar aanbiedingen. Janssen kwam een jaar geleden voor 22 miljoen euro over van AZ.

Bij Tottenham heeft Janssen clubicoon Harry Kane voor zich. Vorig seizoen scoorde hij zes keer in 35 optredens, waarvan het merendeel als invaller. Bij Stoke City en West Bromwich Albion gelooft men erin dat Janssen meer kan scoren als hij meer speeltijd en dus vertrouwen krijgt.