'Groen licht voor PSV: Braziliaans doelwit wil graag naar Eindhoven komen'

'Groen licht voor PSV: Braziliaans doelwit wil graag naar Eindhoven komen'

13-08-2017 14:04
62

Douglas Santos wil graag de overstap maken naar PSV. De Braziliaanse linksback van Hamburger SV heeft dat kenbaar gemaakt aan de Brabantse club. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat zondagmiddag. PSV is naarstig op zoek naar een nieuwe linksback. 

Santos (23) wordt al enige tijd gelinkt aan een overstap naar PSV. HSV is bereid om mee te werken aan een vertrek van de vleugelverdediger. De onderhandelingen zijn in volle gang. Het is nu de vraag of men in Eindhoven de financiële middelen heeft om Santos definitief in te lijven. Een verhuur zou ook een optie zijn. 

Voordat Santos naar de Eredivisie verkast, wil HSV éérst een opvolger voor de Braziliaan inlijven. Daarna is de weg vrij voor een transfer. PSV ziet in Santos de ideale opvolger voor Jetro Willems. Hij werd onlangs verkocht aan Eintracht Frankfurt.

Zaterdagavond stond Joshua Brenet tegen AZ (3-2 winst) opgesteld als linksback. De Oranje-international kende een zwakke wedstrijd. Trainer Phillip Cocu haalde Brenet al na een halfuur naar de kant.