Ajax houdt Sánchez aan zijn contract: 'Overmars heeft het hem verteld'

Ajax houdt Sánchez aan zijn contract: 'Overmars heeft het hem verteld'

13-08-2017 19:08
308

Ajax is niet van plan om Davinson Sánchez naar Tottenham Hotspur te laten vertrekken. De Amsterdamse club laat aan Sky Sports weten dat de Colombiaan deze zomer niet weg mag.

"Sánchez heeft vorig jaar een vijfjarig contract getekend en we willen hem daarom nu niet laten gaan", zo laat iemand van Ajax weten aan het Britse medium. "Dat is wat Marc Overmars aan de speler en zijn zaakwaarnemers heeft verteld. Daarnaast reageren we normaal gesproken nooit op transfergeruchten." Ajax laat aan Sky Sports ook weten dat er van een deal geen sprake is. Er werd volgens diverse media gemeld dat een transfer een kwestie van tijd is, maar dat blijkt niet waar.

De grote vraag is of Ajax Sánchez écht aan zijn contract gaat houden, of dat dit een onderhandelingstechniek is om óf Tottenham meer te laten betalen, óf grotere clubs aan te trekken die meer willen betalen dan de Premier League-club bereid is op tafel te leggen. Naar verluidt had Tottenham in eerste instantie veertig miljoen euro geboden, maar volgens Telegraaf-journalist Valentijn Driessen onderhandelde Ajax met de club al over een bedrag van rond de vijftig miljoen euro.