Jans tipt Overmars: Probeer er 45 miljoen van te maken en dan snel wegdoen

Jans tipt Overmars: "Probeer er 45 miljoen van te maken en dan snel wegdoen"

14-08-2017 09:18
72

Ajax moet de hoofdprijs vragen voor Davinson Sánchez en hem zo snel mogelijk uitzwaaien. Dat zegt Ron Jans, technisch manager van FC Groningen.

Sánchez ontbrak zaterdag in de verloren competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo (2-1), omdat hij zich onvoldoende kon motiveren door alle transferperikelen. "Ik ben blij dat bij ons bij FC Groningen Mimoun Mahi en Sergio Padt gewoon prima meetrainen, want voor hen is er ook wat belangstelling", vergelijkt Jans bij Studio Voetbal.

Wedden

Meer odds

De technisch manager van Groningen zou het wel weten als hij Marc Overmars was. "Ik kan me totaal niet inleven", zegt Jans over de motivatieproblemen bij Sánchez. "Dus ik zou zeggen: probeer er 45 miljoen van te maken en dan snel wegdoen. Je laat je team toch nooit zo in de steek? Misschien ben ik wel naïef."

Het is geen geheim dat Ajax-verdediger Sánchez schermt met belangstelling uit de Europese top. Tottenham Hotspur heeft de beste papieren, maar de Premier League-club zou concurrentie hebben van Chelsea en Real Madrid.