'Bundesliga-optie voor balende Larsson: laagvlieger toont interesse'

'Bundesliga-optie voor balende Larsson: laagvlieger toont interesse'

14-08-2017 16:20
12

Sam Larsson kan zijn loopbaan mogelijk voortzetten in de Bundesliga. Het VfL Wolfsburg van trainer Andries Jonker heeft belangstelling voor de Zweed. Dat meldt website Fussballtransfers.com maandag. 

Jonker is in de slotweken van de zomerse transferwindow op zoek naar meerdere offensieve versterkingen. De kans is groot dat Malcom nog deze week tekent bij Die Wolfe. De twintigjarige Braziliaan heeft bij zijn werkgever Bordeaux een transferverzoek ingediend. Volgens Kicker kost Malcom zo'n tien miljoen euro. 

Wedden

Meer odds

Wolfsburg, dat afgelopen jaargang ternauwernood aan degradatie ontsnapte, wil graag nóg een buitenspeler aan de selectie toevoegen. Larsson (24) staat dus op het verlanglijstje van de club. De Scandinavische aanvaller aast al maanden op een vertrek bij sc Heerenveen. Onlangs weigerde hij zelfs voor de camera te verschijnen toen de selectiefoto van de Friezen werd gekiekt. 

Deze zomer zijn onder meer Fiorentina en Celta de Vigo in verband gebracht met Larsson. De Spanjaarden zouden een bod van zeven miljoen euro hebben uitgebracht op Samba Sam, wiens contract over één jaar afloopt in Friesland.