'Zware delegatie strijkt neer in Amsterdam voor Sánchez; deal kan snel rondkomen'

'Zware delegatie strijkt neer in Amsterdam voor Sánchez; deal kan snel rondkomen'

15-08-2017 07:02
89

Ajax en Tottenham Hotspur bereiken waarschijnlijk spoedig een akkoord over Davinson Sánchez. In het kielzog van de Engelse topclub zijn ook meerdere zaakwaarnemers van de 21-jarige Colombiaan neergestreken in Amsterdam om een transfer te bespoedigen.

Dat meldt het Algemeen Dagblad dinsdag. Ajax wees afgelopen weekend nog een bod van liefst veertig miljoen euro af, maar als de Spurs met een verhoogd bod over de brug komen is de verwachting dat de deal snel rondkomt. Volgens De Telegraaf zal Ajax wel 'veel meer eisen' dan die veertig miljoen.

Beide clubs hebben een goede zakelijke relatie. De Amsterdammers verkochten eerder Jan Vertonghen en Christian Eriksen aan de Londenaren. Tottenham gaf deze zomer nog geen geld uit, maar verkocht wel Kyle Walker voor zo'n 57 miljoen euro aan Manchester City.

Sánchez lijkt zijn laatste wedstrijd voor Ajax te hebben gespeeld. De centrale verdediger ontbrak zaterdag in het eerste competitieduel met Heracles Almelo (2-1 nederlaag), omdat hij door de transferperikelen onvoldoende gemotiveerd was. Ajax verwacht hem dinsdag wel op de training.