Vader onthult: 'Ik heb begrepen dat de zaakwaarnemer met PSV gaat praten'

Vader onthult: 'Ik heb begrepen dat de zaakwaarnemer met PSV gaat praten'

15-08-2017 08:43
31

PSV lijkt serieus werk te maken van de komst van Perr Schuurs. Technisch manager Marcel Brands bezocht afgelopen vrijdag de oefenwedstrijd van Fortuna Sittard tegen Bergisch Gladbach én gaat om tafel met de zaakwaarnemer van de verdediger.

"Ik heb begrepen dat de zaakwaarnemer van Perr met PSV gaat praten", bevestigt vader en oud-handbalinternational Lambert Schuurs tegen de Limburger. "Perr is geen onbekende voor PSV. In het verleden heeft hij er al eens een trainingsstage afgewerkt." De pas zeventienjarige aanvoerder van Fortuna mag zich naar verluidt ook in de belangstelling verheugen van Bayern München en Borussia Dortmund, terwijl hij eerder al eens een stage afwerkte bij Liverpool.

"Perr weet heel goed wat hij wil. En thuis praten we regelmatig over zijn toekomst", stelt Lambert Schuurs. "Op dit moment voelt hij zich heel erg op zijn plaats bij Fortuna. Ik lees en hoor nu ook allemaal namen van clubs die interesse zouden hebben. Het wordt van buitenaf een hele hype."

Het contract van de 1.91 meter lange centrale verdediger in Sittard loopt nog tot 2019. Hij speelde tot dusver 24 wedstrijden voor het eerste van Fortuna.