Stengs-drama komt hard aan bij AZ: Wij zijn zelf ook zwaar ontgoocheld

Stengs-drama komt hard aan bij AZ: "Wij zijn zelf ook zwaar ontgoocheld"

15-08-2017 14:15
19

Het wegvallen van AZ-talent Calvin Stengs is hard aangekomen bij de Alkmaarders. Directeur voetbalzaken Max Huiberts reageerde dinsdagmiddag via het Twitteraccount van AZ op de blessure van Stengs.

Het achttienjarige talent scheurde in de uitwedstrijd tegen PSV zijn kruisband af en komt naar alle waarschijnlijkheid niet meer in actie. "Aan de reactie van Calvin zag ik direct dat het niet goed zat”, aldus Huiberts. "Ik kan me voorstellen dat Calvin zwaar aangeslagen is. Hij heeft heel erg uitgekeken naar het begin van de competitie. Als je al na vijf minuten niet meer mee mag doen, dan zit je wel even in de put. Wij zijn zelf ook zwaar ontgoocheld."

De Alkmaarders moeten echter verder met het seizoen, beseft Huiberts. "Het klinkt heel hard, maar dit soort blessures komen vaker voor." De AZ-directeur is niet van plan om versterkingen te halen om het gemis van Stengs op te vangen. "We hebben drie, vier spelers die linksbuiten kunnen spelen. Er komt een plek vrij en die jongens zullen hard moeten knokken om die over te nemen."