Update: 'Wolfsburg trekt zich terug uit race om Larsson, Fransen nu op pole'

Update: 'Wolfsburg trekt zich terug uit race om Larsson, Fransen nu op pole'

16-08-2017 16:52
46

Een vertrek van Sam Larsson bij sc Heerenveen lijkt eindelijk dicht bij. Volgens de Leeuwarder Courant zijn er twee partijen zeer geïnteresseerd in de Zweed.

Het Franse FC Metz heeft de beste papieren. De Franse club heeft de eerste twee wedstrijden van de Ligue 1 verloren en is op zoek naar versterking op de vleugels. Een akkoord volgt mogelijk dinsdag of woensdag al. De tweede optie is VfL Wolfsburg, dat volgens de Leeuwarder Courant 'op het vinkentouw zit'. Bij Wolfsburg is Andries Jonker trainer. De Duitsers hebben echter een voorkeur voor Bordeaux-linksbuiten Malcolm.

Opvallend is dat Celta de Vigo en Fiorentina niet meer genoemd worden. De twee clubs werden de hele transferperiode in verband gebracht met Larsson, die vooral serieus werd gevolgd door de Spanjaarden. Heerenveen zou acht miljoen euro willen verdienen aan het vertrek van de vleugelaanvaller.

Update 16 augustus 16:49 uur: VfL Wolfsburg heeft zich volgens de Leeuwarder Courant teruggetrokken in de race om Larsson. Daardoor blijft FC Metz over als enige concreet geïnteresseerde club. Larsson kwam in de derby tegen FC Groningen al niet meer in actie voor de Friezen.