Opvallend verhaal: Dembélé laat huis van Klopp achter als een zwijnenstal

Opvallend verhaal: Dembélé laat huis van Klopp achter als een zwijnenstal

18-08-2017 17:19
15

Ousmane Dembélé heeft met zijn gedrag veel medewerkers van Borussia Dortmund tegen zich in het harnas gejaagd. Ook voormalig Dortmund-trainer Jürgen Klopp is niet te spreken over de Franse aanvaller, blijkt uit een opvallend verhaal uit BILD en The Telegraph.

Beide kranten berichten dat Dembélé sinds zijn komst naar Duitsland het huis van Klopp huurt. De trainer ging in oktober 2015 aan de slag bij Liverpool en verhuisde logischerwijs naar Engeland. Hij hield zijn huis in Duitsland echter aan en verhuurde dat aan Dembélé, die een jaar geleden overkwam van het Franse Stade Rennes. De jonge Fransman heeft naar verluidt weinig aandacht besteed aan het schoonhouden van het huis, dat volgens Duitse en Engelse media een ware zwijnenstal is. In de achtertuin zouden meerdere gescheurde vuilniszakken zijn aangetroffen.

Dembélé is al tijdenlang bezig met het forceren van een transfer naar FC Barcelona. De aanvaller sloeg onlangs zelfs een training over. Borussia Dortmund houdt echter voet bij stuk en wil Dembélé alleen laten gaan bij een bod van minstens 150 miljoen euro.

Lees ook: 'Dembélé weigert contact met Dortmund-medewerkers en verspeelt al zijn krediet'

No Poll