'De Boer begrijpt de cultuur van de Premier League niet. Een gevaarlijke situatie'

'De Boer begrijpt de cultuur van de Premier League niet. Een gevaarlijke situatie'

19-08-2017 08:23
26

Simon Jordan (49), voormalig eigenaar van Crystal Palace, heeft veel twijfels over Frank de Boer. De manager van de Premier League-club snapt volgens Jordan 'de cultuur' van de Engelse competitie niet. 

In zijn eerste Premier League-duel ging Crystal Palace met 0-3 onderuit tegen promovendus Huddersfield. "Het is een gevaarlijke situatie voor Crystal Palace. Je hebt een manager die de cultuur van de Premier League niet begrijpt. Dat is het risico dat hij moet ondervinden."

"Ze hebben in het verleden managers als Tony Pulis, Alan Pardew en Sam Allardyce gehad. De Boer is een afwijking van hun DNA", meent Jordan, die denkt dat het heel snel kan gaan met De Boer. "Hij gaat heel snel leren en dan zal blijken of hij het zal overleven of niet", besluit de Britse zakenman.

De Boer kwam deze zomer bij Crystal Palace terecht. Hiervoor was hij enkele maanden actief bij Internazionale, waar hij na teleurstellende resultaten op straat werd gezet. Bij Ajax was de De Boer nog altijd het meest succesvol als trainer, met vier landstitels in vijfenhalf jaar tijd.

No Poll