Franse media: Monaco meldt zich bij Ajax om over Dolberg te onderhandelen

Franse media: Monaco meldt zich bij Ajax om over Dolberg te onderhandelen

21-08-2017 22:34
214

Ajax moet serieus rekening houden met een vertrek van Kasper Dolberg. Volgens het Franse RMC is AS Monaco de onderhandelingen met Marc Overmars begonnen.

De geruchten rond Dolberg en Monaco komen niet uit de lucht vallen. Drie weken geleden schreef France Football dat de Ligue 1-club van Dolberg de duurste Ajacied ooit wil maken. Volgens dat bericht heeft Monaco 45 miljoen euro over voor de negentienjarige spits, die vorig seizoen doorbrak in Amsterdam. Monaco heeft van Dolberg nu prioriteit één gemaakt en zich in Amsterdam gemeld om met Ajax te onderhandelen over een transfer van de Deense spits. Ook Diego Costa (Chelsea), Anthony Martial (Manchester United) en Alexis Sanchez (Arsenal) stonden op het lijstje.

Mocht Dolberg daadwerkelijk vertrekken, dan heeft directeur spelersbeleid Overmars zich niet aan zijn woord gehouden. Na het vertrek van Davinson Sánchez naar Tottenham Hotspur verzekerde Overmars dat er deze transferwindow niemand meer vertrekt uit Amsterdam. Enkele dagen later kon hij in gesprek met de NOS niet beloven dat de Deen bij Ajax blijft. "Hij moet eerst weer goed gaan voetballen", reageerde Overmars ontwijkend.

No Poll