'De Boer wil vier aankopen en moet dure international opofferen'

'De Boer wil vier aankopen en moet dure international opofferen'

22-08-2017 16:46
14

Frank de Boer hoopt in de komende dagen een keeper, een verdediger, een middenvelder én een vleugelaanvaller toe te kunnen voegen aan de selectie van Crystal Palace. The Guardian meldt dat dinsdagmiddag. Om de komst van zeker vier aankopen mogelijk te maken, zullen er ook een paar spelers verkocht moeten worden. 

The Daily Mail schreef eerder al dat Tottenham Hotspur-verdediger Kevin Wimmer nadrukkelijk in beeld is bij Palace. De Oostenrijkse verdediger kost ongeveer zestien miljoen euro, een stuk minder dan Mamadou Sakho. De Fransman van Liverpool heeft een prijskaartje van ruim 30 miljoen. 

Wedden

Meer odds

Palace gaat deze week in ieder geval een bod uitbrengen op Oliver Burke. De Engelse vleugelaanvaller kwam afgelopen seizoen amper aan de bak bij RB Leipzig. Ook Munir El Haddadi staat op het lijstje van The Eagles. Hij is op de transferlijst geplaatst door FC Barcelona. 

Doelman Lukasz Skorupski (AS Roma) en controleur Ognjen Vranjes (AEK Athene) worden eveneens genoemd op Selhurst Park. De Boer zal ook een aantal spelers moeten laten gaan, weet The Guardian. Yohan Cabaye lijkt een belangrijke kandidaat om te vertrekken. De Fransman is grootverdiener in Londen en beschikt over een contract dat in 2018 afloopt.